Op zoek naar industrieel ontwerpbureau?

industrieel ontwerpbureau
Ontwerpbureau voor productontwikkeling.
Een industrieel ontwerpbureau met veel ervaring in productontwikkeling. Outline ondersteunt bedrijven in productontwikkeling. Wij werken aan het ontwerp van nieuwe producten en we verbeteren bestaande producten. Wij zijn een team van twee industrieel product ontwerpers en zijn breed inzetbaar. In het hele traject van productontwikkeling, van de 1e ideefase tot en met de productiefase, verzorgen wij ontwerp en tekenwerk.
ALSKAR ontwerpbureau voor strategisch product design.
Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam. Wat als we versleten banden zouden kunnen vervangen zonder de hele wielen te moeten weggooien? De Maplez DWS Z1 is een slank, gestroomlijnd, hoogwaardig en milieuvriendelijk wiel-systeem dat minder dan 155 gram weegt, maar duurzaam is vanwege zijn unieke verwisselbare aluminium velg. Het wiel heeft een ongeëvenaarde kracht en snelheid en betekent een revolutie voor de industrie. Sport product design. Kunnen we ervoor zorgen dat op de OK meer dan 99% van alle virussen, bacteriën en schimmels in de lucht worden gedood? De Potok 300 apparaten worden in operatiekamers, verloskundige afdelingen en neonatale afdelingen ingezet als een zeer effectieve supplementaire oplossing om infecties te beheersen. Met behulp van nano-materialen en bio-inactivatie technologie worden met dit medische apparaat 998%, van alle virussen, bacteriën en schimmels in de lucht gedood. De Potok technologie wordt ook gebruikt in het International Space Station. Design voor gezondheidszorg. Hoe kunnen we het dragen van een leesbril aantrekkelijker maken? Frels zijn een goed voorbeeld van industrieel ontwerp voor consumenten.
Erin Ergonomie en Industrieel Ontwerp in Nijmegen Ingenieur Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over Erin Ergonomie en Industrieel Ontwerp in Nijmegen. Industrieel ontwerpbureau gespecialiseerd in ergonomie. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan.
Industrieel ontwerpbureau Vazquez Design Studio.
Om tot een goed ontwerp te komen kan het verstandig zijn om een industrieel ontwerpbureau in de arm te nemen. Zon bureau weet namelijk als geen ander hoe je jouw idee omzet tot een concept, en dat concept uitwerkt tot een volwaardig product.
SPRINGTIME Design Amsterdam Product design Brand development.
F-com fuel-cell buitenboordmotor. Springtime Design 1995 is een industrieel ontwerpbureau. We ontwikkelen innovatieve, duurzame, merkgedreven en uitdagende producten en merken. Springtime is gevestigd aan de IJ-oevers in Amsterdam, en heeft haar tentakels over de hele wereld. Springtime Design biedt design research, conceptontwikkeling, industrieel ontwerp en branding.
Industrieel Ontwerpbureau Amsterdam SLIMDESIGN.
Industrieel ontwerpbureau SLIMDESIGN. Wij ontwerpen intelligente producten, variërend van elektronische consumenten producten internet-of-things tot en met slimme mechanische constructies. We doen dat met een nieuwe geïntegreerde ontwerp methode waarbij het business model, design, mechanica en elektronica tegelijkertijd ontwikkeld worden. Hierdoor zijn alle implicaties van keuzes eerder duidelijk, bereiken we een optimaler resultaat en een snellere doorlooptijd.
Industrieel Ontwerpbureau Industrial Design Center.
Studievereniging van Industrieel Ontwerpen. Rapid Manufacturing Center. Pecocar Holland B.V. Ontwerpen en ontwikkeling van sandwichpanelen. Scandinavian Business Seating. Fusion of Art and Technology. Creating products people rely on. Beursbedrijven en organismen. BM Business Development. D'Andrea' Evers Design. Design for industries.
Vacature Industrieel Ontwerpbureau Idpartners bij Idé Partners in Groningen NationaleVacaturebank.nl.
Wij zijn een industrieel ontwerpbureau uit Enschede met een solide reputatie op het gebied van werktuigbouwkundig en industrieel ontwerpen. Ontwerpbureau voor de ontwikkeling van machines, apparaten en technische serieproducten voor de B2B markt. Nederland, Duitsland, Zwitserland en Engeland. Meer dan 20 jaar ervaring.
Industrieel ontwerpbureau in Enschede en Utrecht.
Kortom: inspirerende werkplekken voor een industrieel ontwerpbureau! Ons hoofdkantoor bevindt zich in een voormalige F16 shelter op Technology Base Twente. De archeologische ondergrond, het Twentse cultuurlandschap, de Duitse legerbasis en vervolgens 60 jaar lang een Nederlandse basis zorgen voor een fascinerende historische gelaagdheid.
Industrieel ontwerp voor productconcepten en innovaties Pezy.
Dit product is gebaseerd op de Nintendo Wii en stelt chirurgen in opleiding in staat om zichzelf op een andere manier te trainen in het laparoscopisch opereren. Voor meer informatie over industrieel ontwerp kunt u vrijblijvend contact opnemen met Rogier Hille.
Rake Lijnen.
Rake Lijnen is een multidisciplinair ontwerpbureau, gevestigd in Eindhoven. Vanuit een studio in de wijk Doornakkers richt het bureau zich op conceptontwikkeling, productontwikkeling en industrieel ontwerp. Het bureau kenmerkt zich door een sterke focus op het waarom achter de ontwerpvraag.
Guido van Haaften Industrieel Ontwerpbureau Branchegids KunststofenRubber.nl.
Guido van Haaften Industrieel Ontwerpbureau. Guido van Haaften Industrieel Ontwerpbureau. Deel / Bewaar. Pas uw vermelding aan Wilt u uw profielgegevens van uw bedrijf aanpassen? Stuur uw gewenste wijzigingen dan via de e-mail naar gidsen@mybusinessmedia.nl. Vermeld daarbij svp welke bedrijfsvermelding in Kunststof en Rubber het betreft.

Contacteer ons